Kiinteistökaupan esisopimuksen digitaalinen allekirjoittaminen

Mikäli laadit kiinteistökaupan esisopimuksen palvelussamme, voit ostaa meiltä myös palvelun, jossa esisopimus allekirjoitetaan digitaalisesti Maanmittauslaitoksen Kiinteistönvaihdannan palvelussa. Kiinteistökaupan esisopimus on määrämuotoinen asiakirja, joka ollakseen laillisesti sitova tulee joko allekirjoittaa Maanmittauslaitoksen Kiinteistönvaihdannan palvelussa tai tilaisuudessa, jossa esisopimuksen osapuolet sekä Kaupanvahvistaja sen allekirjoittavat. Esisopimuksen digitaalinen allekirjoitus on sekä ostajalle, että myyjälle helppo ja nopea tapa allekirjoittaa esisopimus. Maanmittauslaitos perii osapuolilta palvelumaksun, joka ei sisälly palvelumme hintaan. 

Voit ennen ostopäätöksen tekemistä veloituksetta ja sitoumuksetta varata palvelustamme videoneuvottelun, jossa käymme allekirjoitusprosessin kanssasi läpi ja voit tämän jälkeen tehdä päätöksen palvelun ostamisesta. 

Allekirjoittamalla kiinteistökaupan esisopimuksen palvelussamme  digitaalisesti varmistat, että:

  • Kiinteistökaupan esisopimus tulee pätevästi Maakaaren muotomääräyksiä noudattaen allekirjoitettua.
  • Ostaja ja myyjä saavat dokumentin esisopimuksen allekirjoituksesta.
  • Säästät aikaa sekä vaivaa, kun me huolehdimme allekirjoitusprosessista puolestasi.

650€*

sis. alv. 24%

  • Palvelumme sisältää maksuttoman videoneuvottelun (30 min) lakimiehen kanssa, jolloin käymme läpi onko asiakirjasi mahdollista allekirjoittaa digitaalisesti ja mikäli ei ole, annamme oheistuksen asiakirjan allekirjoittamiseksi 

  • Mikäli asiakirjan digitaalinen allekirjoitus on mahdollista, sovimme allekirjoittamisen aikataulun, menettelyn yksityiskohdat.  Maksat palvelun vasta tässä vaiheessa saamaasi laskua vastaan.

*Palvelu laskutetaan vasta kun maksuttomassa videoneuvottelussa on erikseen sovittu, että asiakirja allekirjoitetaan digitaalisesti

Kuinka palvelu toimii

Tiedot

Täytä sinulta pyydetyt esitiedot.

Videoneuvottelu

Varaa aika maksuttomaan videoneuvotteluun.

Maksu

Maksa ostoksesi laskua vastaan.

Allekirjoitus

Asiakirjasi allekirjoitetaan digitaalisesti.

Asunto- ja kiinteistökaupan reklamaatiot

Muut Reklamaatiot

Edunvalvonta, hoitotahto ja valtuutus

Perintö

Avio- ja avoliitto

Hakemukset ja kanteet

Projektilakimies

Ostotarjoukset

Kauppakirjat

Viranomaisasiakirjat

Digitaalinen allekirjoitus