Kiinteistön kauppakirjan digitaalinen allekirjoittaminen

Mikäli laadit kiinteistökaupan kauppakirjan palvelussamme, voit ostaa meiltä myös palvelun, jossa kauppakirja allekirjoitetaan digitaalisesti Maanmittauslaitoksen Kiinteistönvaihdannan palvelussa. Samalla hoidamme puolestasi yhteydenpidon pankkeihin sopien pankkien kanssa kauppahinnan maksamisesta sekä panttikirjojen luovutuksesta. Kiinteistökaupan kauppakirja on määrämuotoinen asiakirja, joka ollakseen laillisesti sitova tulee joko allekirjoittaa Maanmittauslaitoksen Kiinteistönvaihdannan palvelussa tai tilaisuudessa, jossa kaupan osapuolet sekä Kaupanvahvistaja sen allekirjoittavat. Kauppakirjan digitaalinen allekirjoitus on sekä ostajalle, että myyjälle helppo ja nopea tapa allekirjoittaa kauppakirja. Myös lainhuudatusmenettely lähtee automaattisesti vireille ilman tarvetta tehdä erillistä hakemusta. Kauttamme saat käyttöösi samat palvelut, joita ammattimaiset kiinteistönvälittäjät työssään käyttävät digitaalisia kiinteistökauppoja tehdessään. 

Voit ennen ostopäätöksen tekemistä veloituksetta ja sitoumuksetta varata palvelustamme videoneuvottelun, jossa käymme allekirjoitusprosessin kanssasi läpi ja voit tämän jälkeen tehdä päätöksen palvelun ostamisesta. Videoneuvottelussa varmistamme myös, että kauppasi on sellainen, että se voidaan digitaalisesti allekirjoittaa. Mikäli tämä ei ole mahdollista annamme ohjeet, miten allekirjoituksen voi helpoiten tehdä.

Allekirjoittamalla kiinteistökaupan kauppakirjan palvelussamme  digitaalisesti varmistat, että:

  • Kiinteistökaupan kauppakirja tulee pätevästi Maakaaren muotomääräyksiä noudattaen allekirjoitettua.
  • Ostaja ja myyjä saavat dokumentin kauppakirjan allekirjoituksesta.
  • Kauppahinta tulee suoritetuksi sekä panttikirjat luovutetuksi.
  • Lainhuudatusmenettely lähtee samalla automaattisesti vireille ilman tarvetta tehdä erillistä hakemusta.
  • Säästät aikaa sekä vaivaa, kun me huolehdimme allekirjoitusprosessista puolestasi. 
  • Maanmittauslaitos perii palvelun käyttämisestä kaupan osapuolilta palvelumaksun, joka ei sisälly palvelumme hintaan. Maksu pitää sisällään myös lainhuudatusmaksun. 

850€*

sis. alv. 24%

  • Palvelumme sisältää maksuttoman videoneuvottelun (30 min) lakimiehen kanssa, jolloin käymme läpi onko asiakirjasi mahdollista allekirjoittaa digitaalisesti ja mikäli ei ole, annamme oheistuksen asiakirjan allekirjoittamiseksi 

  • Mikäli asiakirjan digitaalinen allekirjoitus on mahdollista, sovimme allekirjoittamisen aikataulun, menettelyn yksityiskohdat.  Maksat palvelun vasta tässä vaiheessa saamaasi laskua vastaan.

*Palvelu laskutetaan vasta kun maksuttomassa videoneuvottelussa on erikseen sovittu, että asiakirja allekirjoitetaan digitaalisesti

Kuinka palvelu toimii

Tiedot

Täytä sinulta pyydetyt esitiedot.

Videoneuvottelu

Varaa aika maksuttomaan videoneuvotteluun.

Maksu

Maksa ostoksesi laskua vastaan.

Allekirjoitus

Asiakirjasi allekirjoitetaan digitaalisesti.

Asunto- ja kiinteistökaupan reklamaatiot

Muut Reklamaatiot

Edunvalvonta, hoitotahto ja valtuutus

Perintö

Avio- ja avoliitto

Hakemukset ja kanteet

Projektilakimies

Ostotarjoukset

Kauppakirjat

Viranomaisasiakirjat

Digitaalinen allekirjoitus